Info

Kedves Vevők! Kismamaruháinkat jellemzően rendelésre, 1 hetes határidővel, az egyéni igények figyelembe vételével készítjük el. Az akciós termékeink ugyanakkor készleten vannak, azonnal elérhetők, de szín- és méretválasztékuk korlátozott.

Kismamaruha

Bájos, nőies nyári felső, M-es méretben

Bájos, nőies nyári felső, M-es méretben

Könnyű nyári felső, mély nyárias dekoltázzsal, kedves virágos mintával. A terhesség egészére...

Ár: 4.900 Ft

Ida rövid farmerszoknya

Ida rövid farmerszoknya
Akciós ajánlat

Klasszikus rövid fazonú, szűk kismama szoknya. Térd alatti hosszúságú, amit kérésre megfelelő...

Ár: 5.900 Ft (Eredeti ár: 7.200 Ft)

Kantáros farmer kismamanadrág

Kantáros farmer kismamanadrág
Akciós ajánlat

Klasszikus farmer kismamanadrág. Mivel már csak nagy méretekben van, ezért 65%-kal leértékeltük.

Ár: 4.990 Ft (Eredeti ár: 13.900 Ft)

Kismama kantáros nadrág

Kismama kantáros nadrág
Akciós ajánlat

Pamutvászon kismama kantáros nadrág, vékonyabb, elasztikus anyagból. A szűk méretválaszték miatt...

Ár: 4.990 Ft (Eredeti ár: 12.900 Ft)

Kismama farmeroverál, bordó, 44-es

Kismama farmeroverál, bordó, 44-es
Akciós ajánlat

Kismama bordó farmer kantáros nadrág. Vékonyabb, elasztikus anyag. Már csak 44-esban van, ezért...

Ár: 4.900 Ft (Eredeti ár: 12.900 Ft)

Világos keki pamutvászon kismama kantáros nadrág, 40-es

Világos keki pamutvászon kismama kantáros nadrág, 40-es
Akciós ajánlat

Vékonyabb elasztikus pamutvászonból. Csak 40-es maradt, ezért közel harmadára leakcióztuk.

Ár: 4.990 Ft (Eredeti ár: 12.900 Ft)

Pamutvászon kismama kantárosnadrág, 40-es

Pamutvászon kismama kantárosnadrág, 40-es
Akciós ajánlat

Közepes vastagságú kismama kantáros nadrág, rugalmas, finom tapintású pamutvászonból. Csak 40-es...

Ár: 4.990 Ft (Eredeti ár: 12.900 Ft)

Ujjatlan kismama overál

Ujjatlan kismama overál
Akciós ajánlat

Vékonyabb rugalmas farmeranyagból készült kismama overál, csattal szabályozható. Csak 44-es és...

Ár: 4.990 Ft (Eredeti ár: 12.900 Ft)

Bársony kismama overál

Bársony kismama overál
Akciós ajánlat

Fekete kismama bársony overál, elasztikus pamutból. Mivel csak 42-es marad, ezért több, mint felére...

Ár: 5.990 Ft (Eredeti ár: 13.900 Ft)

Kismama vastag bársony kantáros nadrág

Kismama vastag bársony kantáros nadrág
Akciós ajánlat

Vastag, részben bélelt vastag bársony kantáros nadrág. Csak 42-es és 44-es méretben, ezért több,...

Ár: 5.900 Ft (Eredeti ár: 13.900 Ft)

Tanácsok a vásárláshoz

Mielőtt elkezdené a vásárlást, gondolja végig, a terhessége során hány ruhadarabra lesz szüksége, illetve mennyi pénzt kíván erre fordítani.

Az egyik legfontosabb és leghamarabb szükséges ruhadarab a nadrág. Egy átlagos terhesség alatt a nők derékkerülete általában 28-35 cm-rel nő. Gyakran találkozunk azzal, hogy már a normál nadrág kényelmetlen, de még a várandós nadrág bőségét soknak ítélik meg, illetve nem tartják csinosnak. Abban az esetben, ha nem akar havonta új nadrágot vásárolni, ne válasszon olyan nadrágot, amely derékkerülete nem szabályozható, nem tágítható megfelelően nagyra. Egy szakszerűen gyártott, előkészített nadrág esetén tudható, mennyivel bővíthető egy nadrág. Ha kétségei vannak, hívjon bennünket!

A nadrágok bővítésére többféle módszer létezik. Az egyik legelterjedtebb a pamut betétrész beszabása a pocakrészen. Ebben az esetben arra érdemes figyelni, hogy az elvágás vonala hová esik, mert ha rossz helyen van a szabásvonal, nem lehet a nadrágot felhúzni a pocakra, „megáll” a pocak alatt. Ez nagyon kényelmetlen, irritálja az egyébként is érzékeny hasat. Találkoztunk már olyan nadrággal, amelynek a hátában volt gomblyukas gumipánt, illetve állítási lehetőség. Ezek nem túl praktikus konstrukciók, hiszen a „változás” elől zajlik.

A kismamaruhákkal kapcsolatban gyakori kérdés, hogy szülés után lehet-e hordani. Vannak olyan ruhadarabok, elsősorban felsőrészek, ruhák, amelyek kisebb átalakításokkal hordhatóak. Nadrágok esetén nem igazán lehet megoldani a visszaalakítást, bár ez sem lehetetlen. A gyakorlatban viszont azt látjuk, hogy a kismamaruhából nem vásárolnak annyit, ami biztosítaná egy-egy darab kíméletes használatát. Tehát gyakran viseltesre hordják, de még ezeket a darabokat is el lehet tenni a következő terhességre. A másik, amit talán érdemes végig gondolni, hogy akarom-e azokat a ruhákat hordani a szülés után, amit a várandósság hónapjai alatt, „másállapotomban” viseltem.

Az alapanyagok tekintetében mindenképp a természetes szálakat tartalmazó alapanyagot érdemes választani. Egy nadrág árának tükröznie kell a felhasznált alapanyagot. Egy elasztikus poliészterből készült nadrág akár feleannyiba is kerülhet, mint egy viszkóz vagy gyapjú keverékszövetből készült termék. A pamutok (pl. bársony) valahol a kettő között vannak. A bársony esetén fontos tisztázni, hogy avatott-e, mert ellenkező esetben akár 4-5 cm-rel megrövidülhet az első mosáskor. Nálunk minden bársony avatott, ilyen nem fordulhat elő. Az elasztán, mely egy mesterséges rugalmas szál, kényelmesebbé teszi a ruhadarabokat. A túl sok elasztánt tartalmazó szövetek azonban rosszul szellőznek, hamarabb szennyeződik a ruhadarab. A mesterséges szövetek még bolyhozott változatban is hidegek, míg a természetes szál tartalmú szövetek melegebbek. A két anyag ára közötti különbséget hamar felemészti a harisnyákra költött pénz.

A felsőrészek (blúzok, garbók, topok, tunikák, mellények, kötényruhák) esetében talán még fontosabb, hogy természetes alapanyagú legyen. Egyéni döntés, hogy erre áldoz-e, sokan megoldják bővebb ruhadarabjaikkal, de manapság a felsőrészek tekintetében is bőséges a választék.

A kantáros nadrágot, a klasszikus kismama viseletet még mindig nagyon sokan vásárolják a hidegebb hónapokban, mert meleg, kényelmes, praktikus ruhadarab.  Nagyon sokféle kialakítású modellt lehet kapni. Sokan úgy gondolják, a kantár inkább hátrány a gyakori öltözködés miatt, mint előny.