Megtanítalak varrni. Annyira, amennyire szeretnéd.

 
Én foglak tanítani személyesen, ha akarod.
 
Még akkor kezdtem el a szakmát, amkor voltak nagy varrodák. Aztán saját kisvállalkozásomat vezettem, és mellette ruhaipari szakoktatóként is dolgozom. Sokat láttam, amit szeretnék átadni másoknak is.
 
Azt tanítom neked, amire szükséged van, ami érdekel. Egyéni órákat adok neked.
 
Először megnézem, mit tudsz. Az se baj, ha semmit sem. Amit már viszont tudsz, azzal nem foglalkounk. Abban a mélységben haladunk, ami érdekel. Ha  lakástextíliát szeretnél varrni magadnak, azt tanuljuk, ha javítani szeretnél, akkor azt. Ha egyedi ruhát akarsz varrni magadnak vagy a családodnak, akkor ebben segítek. Ha farsangi ruhákat akarsz varrni vagy plüsskutyákat, vagy babzsákot, akkor azt.
 
Mindenem van a műhelyben, nem kell hoznod semmit, csak alapanyagot, ha olyat akarsz varrni, amir aztán használni is szeretnél. Ipari és háztartási gépeim is vannak, van patentozóm, gombbehúzóm és hasonló mágikus dolgaim. Nem kell tehát beruháznod. Ha viszont saját gépen akarsz tanulni, az se gond. Elhozod, átnézzük, és utána azon dolgozunk.
 
Ha tényleg semmit nem tudsz, akkor az alapvető dolgokat azért pár órában megtanítom, és a kívánságműsor csak utána kezdődik.
 
Ennyit kérek ezért tőled:
 
  személyenként összesen
egyéni óra (60 perc) 3500 Ft 3500 Ft
páros óra (60 perc) 2500 Ft 5000 Ft

 

Hivatalos papírt nem tudok adni, csak tudást és az alkotás örömét.
 
Hívj, ha akarsz tőlem tanulni: Andi 70 315 7536
Írhatsz e-mailt is: nagy.andrea@maternelle.hu